Mjøs Kirurgene

Mjøskirurgene Lege og Spesialistsenter AS er Gjøviks eldste og største private sykehus. Vi startet i 1994 og har behandlet tusenvis av pasienter fra hele landet. Vi er et offentlig godkjent privat sykehus og holder til i Hans Mustadsgate 31 (Evrybygget), 2821 Gjøvik. 

Hos oss møter du:

Bjørn W. Simensen

Øyekirurg

Bjørn Simensen, 57 år, øyelege siden 1990 med virkesteder Namsos, Trondheim, Gjøvik og Lillehammer. Når det gjelder operativ virksomhet, omfatter dette linsebytteoperasjoner (RLE) og grå stær-operasjoner. Operert nær 10.000 pasienter.

Svanhild Hansen

Lege

Svanhild Hansen har jobbet som lege i 9 år og har erfaring fra øre/nese/hals, onkologi og hudkirurgi. Hun er utdannet ved Syddansk Universitet i Odense og har de siste årene jobbet ved Sykehuset Innlandet – avdeling Gjøvik.

Espen Mørk

Spesialist i ortopedi

Espen Mørk – Spesialist i ortopedi  

Dr. Ottar Kåre Rekkedal

Gynekolog

Dr. Ottar Kåre Rekkedal arbeider som gynekolog. 

Vendel Ulsrud

Operasjonssykepleier

Vendel er utdannet operasjonssykepleier, og har mange års erfaring fra kirurgiske avdelinger ved Feiringklinikken, Sykehuset Innlandet Gjøvik, samt Mjøs-Kirurgene AS.

Anita Gamme Antonsen

Omsorgsarbeider

Anita er utdannet omsorgsarbeider. Hun har jobbet ved klinikken siden 2004 og bistår i første omgang med renhold og sterilisering av instrumenter inne på operasjonsstuen. Anita assisterer også øyelegene ved behov og bistår ellers vårt personell der det måtte trenges. 

Jan Molstad

Anestesisykepleier

Jan Molstad – Anestesisykepleier  

Kristine Bjørseth

Helsesekretær

Kristine Bjørseth – Helsesekretær 

Christin Guldahl Madsen

Daglig Leder

Christin har vært med fra starten, hun begynte hos oss i 1994. Hun var hos oss i 12 år og jobbet både som legesekretær og administrativt. Da byttet hun jobb, og jobbet blant annet 9 år som Personal- og lønnsansvarlig og i bank. Hun kom tilbake til oss i 2017 og er nå daglig leder. Om du ønsker direkte kontakt med henne, kan hun nås på e-post: christin@mjoskirurgene.com